Om oss

St. Olav Kiropraktorklinikk er en klinikk som promoterer “Et liv i bevegelse”. Dette vil vi at våre pasienter skal oppnå med hjelp av vår behandling og våre råd om fysisk aktivitet. 

Bjørn Skollerud

tok Master i kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney, Australia i 2004. Etter dette har han jobbet i flere større klinikker i Norge. Deretter startet han opp St. Olav Kiropraktorklinikk  i 2010. Han har videreutdannelse innen behandling av ekstremiteter(C.C.E.P.) fra 2012. Dette innebærer muskel skjelettlidelser i armer, ben og kjeve. Han er medlem i Norsk Kiropraktor Forening(NKF), som står for trygg og kvalitets sikret behandling i Norge.

Bjørn har vært aktiv utøver innen triathlon siden 1994, og har gjennom idretten fått bred erfaring innen behandling av idrettsrelaterte skader.

Han har lang erfaring med utholdensidrett som Ironman. Dette er en idrett som inkluderer både fysisk og mental trening i 3 store idretter. Kjennskap til detaljer i disse idrettene gjør at han kan hjelpe mange pasienter. Han har også god kunnskap rundt det å gjennomføre oppgaver, samt det å skape endring av vaner over tid. 

 

 

Vår misjon

Vi ønsker å hjelpe flest mulig til å få gode dager. Vi blir eldre, og vi ønsker å bidra til god funksjon i kroppen lenge som mulig. Dette vil redusere slitasje og øke livskvaliteten. 

Partnere

Trenger du en behandling?